>

NYA BLOGGAR

Milla har en ny blogg http://millarocker.blogspot.com

&

Penny har en ny blogg http://mrsjen.blogspot.com
2009-02-26 @ 15:49:18 Permalink Kusinen Kommentarer (2) Trackbacks ()


igen igen igen och forever

Imorgon är det äntligen dags igen. Vi ska på Håkan Hellström. Underbart. Vi har ståplatsbiljetter och imorgon ska jag försöka få in stämningen ordentligt och knö mig långt fram med Jenny. Dessutom ska vi på fotomässan. Vi kommer att ha en kanondag. Lisa hänger med på fotomässan också, så det kommer bli en absolut härlig dag. Och kameran SKA med.

2009-02-20 @ 19:41:26 Permalink håkan hellström Kommentarer (1) Trackbacks ()


Dèjá Vu

Satt och kollade runt på Bilddagboken precis, och klickade in på en väns ex sida av en slump och kollade runt bland hans bilder. Under en bild på hans tjej var en text jag kände igen, men jag klickade vidare. Till slut kunde jag inte sluta tänka på texten, så jag gick tillbaka till bilden, och såg att det var en youtubeadress också, och alltså.
Jag kollade såklart videon, och jag var som i chocktillstånd. Det är jag nog fortfarande..

Jag vet inte vart jag har hört den här låten, och jag vet inte när, men jag vet att den har betytt mycket för mig. Och jag älskar den så fort jag lyssnar på den nu. Hittade sen en till låt med Loke, 'Spring', och den satt lika hårt. Jag kan inte relatera till dom! Jag får panik snart, vet inte hur jag ska komma på det!
Ringde såklart Milla för att kolla om det var något hon lyssnat på när jag var liten, men hon hade inte en aning om vem Loke ens var. Kan pappa ha lyssnat på det när jag var liten? Eller mamma? Ne, inte mamma. Möjligen pappa.


Loke - Allt Du Är


Loke - Spring


Videorna e riktigt sugiga, men låtarna.. Dom är värda att ge iallafall en chans...!

Det läskigaste e nog att jag kunde nynna med så fort jag slog på låten. Jag behövde inte ens lyssna igenom den, det bara kom. Ändå e det som att dom vart förträngda.
Shit. Så hiiimla otäckt! Jaja. Vi får väl se om det dyker upp något gammalt minne, isåfall kan jag lova er en update..;)

Pusshey
/Jen
2009-02-12 @ 18:43:37 Permalink sånt vi tycker är bra Kommentarer (1) Trackbacks ()


Fredag

God morgon! eller förmiddag. Mig kvittar!!
Tredje lediga dagen idag, och det är bara sååå skönt att ligga här i soffan invirad med täcket..
'Hem till gården' är på i bakgrunden, men jag tänkte strax köra ett par rundor på Littlebigplanet! Det var ett tag sen..
Dagen började kl.08 då jag hade min underbara tvättid. Så, ja. Sen dess har jag varit vaken.

Tror ni jag kunde somna inatt eller. Hallå liksom. Låg och funderade på möbleringen, alla ekonomiska kostnader, när jag borde ta dit Smulan, osvosv..  Jag är såå nervös, eller säger man så? Jag är exhalterad?
Det ska bli så skönt att dessutom få börja om med en stor tvåa. Inte en liten etta på 25kvm. Det här är verkligen en riktig lägenhet, ett riktigt hem!
Waaah.
Sen så ska min pojkvän dessutom hjälpa mig att välja dom bästa elektronikprylarna till de billigaste priserna. Känns kul att investera i något vettigt. Jag har en förstärkare, men vill ha en PS3, TV (37tum dessutom, jagbörjar ha koll!!) och två högtalare. Det kommer att kosta. Men hur ofta bygger man upp ett hem liksom? Inte varje dag iallafall.

Så. Ja. Ikväll blir det den fjärde Star Warsfilmen (fjärde i handlingen alltså. vi har kört i den ordningen. alltså dom nya först..) och tacooos, mums.

Pusshej!
/Jen

marie t.v, jag t.h förra helgen
2009-02-06 @ 12:21:54 Permalink Kusinen Kommentarer (1) Trackbacks ()


Yees, Hammarkullen, here I come! =)

Jao. Idag hade jag ju två visningar att gå på.. Strax efter den första ringde jag till den andra och ställde in.. Jag hade besämt mig! Det är from den 1a mars MIN förstahandslägenhet på 54kvm, en tvåa med balkong.. På andra våningen mitt på den långa Bredfjällsgatan :) Mitt humör idag går inte att beskriva.. E sprallig och tjoar och tjimmar..
Drog iväg min stackars bakfulla pojkvän till Ikea, där jag granskade och panerade. Sen blev det även Mediamarkt en sväng, vilket även han uppskattar..


Ëtt snabbt och lovat inlägg, nu ska vi kolla på Star Wars! Hih.

pojkvän på bowlingen för ett par veckor sen...
Pussohej
/Jen
2009-02-05 @ 21:08:58 Permalink sånt vi tycker är bra Kommentarer (3) Trackbacks ()


TVÅ lägenhetsvisningar imon!

Åh guuud vad jag har blivit dålig på det här med att blogga.. Tar emot varje gång jag loggar in, vet inte vad jag ska skriva om längre!  Men jag får helt enkelt ta mig i kragen.

I have some realy good news tough.
Imorgon ska jag på två lägenhetsvisningar! Helt plötsligt ramlar lägenheterna in, när man letat som en galning i mer än ett år... Ska bli riktigt kul faktiskt! Kl.14 ska jag vara i Hammarkullen och kolla på en tvåa, sen kl.17 ska jag vara i Kyrkbyn och kolla på en etta. Klart att den i Kyrkbyn låter både mest ekonomisk och vettigast, men på den är det tyvärr ett korttidskontrakt som gäller.. Även om jag tar den och allt går fint kommer jag antagligen stå där igen en vacker dag och leta efter ett nytt hem.

Det är ju det jag ser fram emot. Att få inreda enbart efter mina önskemål, köpa möbler jag vill ha, prylar.. Känna att det är ett stabilt hem. Inte som alla andrahandskontrakt o sån shit.. Men vi får se som sagt. Kan ju återkomma om det imorgon när jag faktiskt har sett dom! =)


Soffan med stort S. Hollywood XL, från Mio. Nu ligger den på 12.900:-.. Har velat ha den sen första blicken i oktober..

Ih. Nu ska jag kolla på lite Desperate Housewives och ta det luuugnt.
Hoppas alla har en fin kväll!
Puss/
Jen
2009-02-04 @ 20:46:31 Permalink sånt vi tycker är bra Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0